Sóder szállítás házépítéshez

A sóder felhasználási területe széles skálán mozog. Házépítéshez, díszítéshez, útépítéshez, kerti tavakhoz, kertépítéshez és még sorolhatnánk. Ilyenkor a legcélszerűbb a kitermelő hely közelében vásárolni vagy beszereztetni a köveket, azonban erre kevés embernek van lehetősége.

Honnan szerezzük be a Sódert?

Az átlagember első körben a régi nevén tüzépnek nevezett építőanyag kereskedésekre gondol azonnal, amikor sóder hiányzik az építkezéshez.  Ezt követik a barkácsáruházak, ahol előre csomagolva, különböző mennyiségben kaphatóak az anyagok. Végül, de nem utolsósorban lehet segítségünkre az internet.

Most biztos sokan felkapják a fejüket. Internet??? Sóder??? Ez marhaság! Hát ahhoz el kell menni, ki kell fizetni a kasszánál, beszenvedni valahogy a kocsiba vagy a kölcsönkért utánfutóra, hazaszállítani és már meg is vagyunk. Na, ezeknek az embereknek adunk egy kis támpontot. Az interneten a legtöbb kereskedő jelen van. Van olyan termék, aminek az összes fontos technikai paraméterét és specifikációját meg lehet találni és át lehet nézni. A www.fuvar-oda.hu – sóder szállítás oldalon az összes termék megtalálható, amit forgalmaznak, ráadásul termék leírásokkal együtt is.

A beszerzés természetesen a sóder esetében sokkal egyszerűbb! A kereső találatai alapján nagyon sok cég foglalkozik építőanyagok forgalmazásával. A zöme azonban sajnos lehangoló. Össze-vissza képek, hiányos termék leírások, talán a cím és egy telefonszám. De amit egyszerűen nem értek!!! 2016-ban! Miért nem írnak oda árakat! Nem fogok feleslegesen telefonálni és 10 percig valakinek a győzködését hallgatni, hogy nem is olyan drága a horror árú terméke.

Na, ebben az őrületben találtunk egy zseniális céget, a fuvar-oda-t.  És ami nagyon egyedivé teszi őket: ÁRKALKULÁTOR van az oldalukon. Azaz beírjuk a vásárolni kívánt sóder mennyiségét a szállítási címet és máris kiadja azt az árat amennyiért házhoz szállítják. IGEN! Jól olvassák. Házhoz. Sehova nem kell mennünk. Nem kell sorban állnunk. Interneten kiválasszuk, megrendeljük – természetesen amennyiben bizonytalanok vagyunk, akkor a végtelenül kedves munkatársak is szívesen állnak rendelkezésünkre – és házhoz hozzák a kívánt építőanyagot. És a helyszínen fizethetjük ki a sódert.

Semmi trükk, semmi ámítás. Ennyire egyszerű az egész.

sóder

A szükséges sóder mennyisége

Kevesen értünk ahhoz, hogy pontosan megbecsüljük mennyi sóderre lesz szükségünk. Amennyiben kivitelezőnk van akkor ő pontosan meg tudja mondani a beszerzendő sóder mennyiségét. Általában ilyenkor ő szokta megrendelni és kiszállítatni, de természetesen kontrollt is tudunk gyakorolni az árak felett, amennyiben ellenőrizzük a neten ezt is.

Amennyiben saját magunk intézünk mindent, akkor nagy segítségünkre lehetnek a fuvar-oda.hu oldal munkatársai, akik az elmondásunk alapján megpróbálják a lehető legpontosabban megbecsülni a szükséges mennyiséget és onnantól kezdve pedig minden megy a maga sima útján.