Kettlebell Budapest legerősebbjeinek

Aki még nem hallott erről a vadonatúj sportról mindenkinek csak ajánlani tudom. Fantasztikus! Kettlebell Budapest újdonsága, az edzőtermek egymás után veszik fel programjuk és edzéseik sorába, mert akinél ma nem lehet megtalálni ezt az edzés típust, az lemarad, mert nem követi a trendeket.

Kettlebell Budapest belvárosában

Most már tényleg nagyon sok helyen meg lehet találni ezt a sportágat. Aminek orosz történelmi hagyományai vannak, alapvetően a mezőgazdaságban használták a „vasgolyót’ a termények lemérése során. Innen fedezték fel azt a hasznosságát, hogy aki ezt emelgette, az hihetetlen testfelépítésű lett és elképesztő erőkifejtésekre volt képes.

Innen terjedt el széles körben Oroszországban, majd indult el világhódító útjára. Nagyon fontos tulajdonsága, hogy speciálisan edzi a testet, az izmokat tényleg egyedileg erősíti, és amíg más edzések során felesleges helyeken is izmosodhatunk, addig itt ilyen nem merül fel.

A belváros legnépszerűbb és felkapottabb helyein is megtalálható, és kezd a Kettlebell Budapest egyik legtrendibb edzései közé tartozni.

kettlebell budapest

Kettlebell Budapest yuppijai számára!

Rengeteg cikket lehet olvasni, hogy kiknek ajánlják ezt ad edzésprogramot. Vannak köztük értelmesek és persze teljesen marhaságokat is tartalmazó cikkek is. Én egy dolgot tudok javasolni mindenkinek! Próbálja ki és el fog csodálkozni mennyire megváltozik ettől a teljes élete szinte. Vannak yuppi ismerőseim. Akik nyavalyognak szinte mindenen és semmi sem jó nekik. De amióta megismerték, hogy a Kettlebell Budapest legfrekventáltabb helyein is megtalálható és egyre több ismerősük űzi, így mostanra már az lenne a ciki a számukra, ha nem ezzel foglalkoznának ők is. Magyarország, azon belül is a Betterbell Budapest kedvenc sportja lett, és egyre több szakértő kezdi el ajánlani akár kezdőknek is.

Tényleg fantasztikus eredményekről számolnak be! Azt mondják, hogy amióta elkezdték csinálni, sokkal jobb lett a koncentrációjuk, sokkal tovább tudnak fent maradni és több időt tudnak a csajaikkal tölteni. Azt hiszem a legjobb szó a testük átformálódására a szálkásodás. Tiszta kis Bruce Lee-k futkosnak a városban! ☺ Tényleg elképesztő lett a változás. Azt hittem hogy amióta Kettlebell Budapest egész területén elérhetővé vált már nem fog meglepetés érni. Azonban még engem is meg tudnak lepni dolgok.

Ez pedig nem más, minthogy nők is elkezdték nyomni ezt a sportot és náluk aztán még durvábbak az eredmények! Gyönyörűen kidolgozott karok, combok, lábak és hátak jellemzik őket. Elmondásuk szerint az egészségük is szárnyal, azokon a bizonyos napokon is sokkal kiegyensúlyozottabbak és többet tudnak a családjukra koncentrálni. Azt mondják, hogy korábban az aerobic különböző válfajait űzték, de azóta hogy a Kettlebell Budapest városába is megérkezett szerencsésebbnek érzik magukat! És alig várják a következő edzést, hogy az új kedvenc sportjuknak hódoljanak.